Binance BAND Quiz Answers – Get $10 $BAND For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance BAND Quiz Answers

Binance BAND Quiz Answers – Get $10 $BAND For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance BAND Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn BAND Quiz, BAND Protocol Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance BAND Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 4th August 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read:


Binance BAND Quiz Answers – Get $10 $BAND For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance BAND Quiz Answers 

Next Answers Will Be Updated On 4th August 12:30 PM

Q1: All of these concepts are related to Band Token EXCEPT for…

Ans: Cash incentives

Q2: Which sentence is INCORRECT?

Ans: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q3: Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Ans: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4: Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Ans: All are correct

Q5: Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Ans: To secure a discount when requesting data

Q6: Which sentence is CORRECT?

Ans: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7: What network is BandChain on?

Ans: cosmos

Q8: Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Ans: On-chain DeFi protocol

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment