Binance BTTC Quiz Answers – Get $10 $BTTC For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance BTTC Quiz Answers

Binance BTTC Quiz Answers – Get $10 $BTTC For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance BTTC Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn BTTC Quiz, BTTC Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance BTTC Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 4th August 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read:


Binance BTTC Quiz Answers – Get $10 $BTTC For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance BTTC Quiz Answers 

Next Answers Will Be Updated On 4th August 12:30 PM

Q1: “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Ans: Proof of Stake blockchain

Q2: With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Ans: false

Q3: What can you NOT do on Binance Earn?

Ans: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4: Which of the following is a form of passive income?

Ans: Alice stakes her crypto holdings

Q5: What can you do with Binance Earn?

Ans: Select different products to grow your crypto holdings

Q6: What is NOT staking?

Ans: Generate returns by trading your coins

Q7: Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Ans: true

Q8: When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your?

Ans: spot wallet

Q9: Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Ans: false

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment