Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz Answers | Get $10 For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance Fifth Anniversary Offer

Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz Answers | Get $10 For free


binance learn and earn, binance learn and earn quiz answers, Binance Fifth Anniversary Offer, learn and earn binance, earn crypto while learning binance  – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz.

Binance Fifth Anniversary Learn Earn Quiz Answers

Binance Futures is announcing a promotion where all users who complete the following tasks will be eligible to share rewards from a prize pool of 188,888 BUSD and 200 Limited Edition NFTs. The dynamic prize pool goes up to 188,888 BUSD depending on the number of eligible participants who generate the FUTURES Card. Offer Valid From 2022-07-07 00:00 to 2022-07-14 23:59 (UTC)


Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz Answers | Get $10 For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Enter Binance Referral ID.

Binance Referral ID – 17800135

4. Tap On Create Account And Verify Mobile/Email Via OTP.

5. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

6. Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

7.  Binance learn & earn quizzes will go live on 6th July 2022, 07:00 AM (UTC).

8. Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

9.  Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn


Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz Answers

Will Be Updated on 6th July 2022, 12:30 PM (IST)

Binance Learn And Earn XTZ Quiz Answers

Q : What is Tezos’ native coin?

Ans : tez (xtz)

Q : How does Tezos increase security in the network?

Ans : By being deeply decentralized

Q : What are some of the types of decentralized applications built on the Tezos blockchain?

Ans : All of the above

Q : What are some use cases of Tezos’ native coin?

Ans : Voting rights dan Becoming a validator (pilih 2 2 nya)

Q : Who can participate in securing the network?

Ans : – Users who delegate their Tez (XTZ) tokens to bakers

    – Validators called bakers (pilih 2 2 nya)

Q : What is the consensus mechanism model used by Tezos called?

Ans : Liquid Proof of Stake

Q : What Is Tezos (XTZ)?

Ans : Tezos’ unique self-amending protocol prevents hard forks, dan Tezos’ code is open-source code (pilih 2 2 nya)


Binance Learn And Earn IMX Quiz Answers

Q : Which blockchain is the Immutable X ecosystem built for?

Ans : Ethereum

Q : Users can trade NFTs on any of the marketplaces built on Immutable X.

Ans : TRUE

Q : What can token holders do with the IMX token?

Ans : Pay for fees on Immutable X, Vote for governance proposals, Stake to earn IMX rewards (pilih 3 3 nya)

Q : Who can build on IMX?

Ans : All are correct

Q : What can users do with the Immutable X APIs and SDKs?

Ans : All are correct

Q : Which scaling technology does Immutable X use?

Ans : ZK-Rollups

Q : Which statement best describes Immutable X?

Ans : A layer 2 scaling solution for NFTs on Ethereum.

Q : Which Immutable X feature can enhance the liquidity of NFT assets?

Ans : The Immutable X global order book

Q : What is Immutable X trying to achieve?

Ans : All are correct

Q : Which ZK proof does Immutable X use?

Ans : STARK proof


Binance Learn And Earn Multi Quiz Answers

Q : What are the use cases of MULTI?

Ans : Governance and staking

Q : How many tokens are currently supported by Multichain?

Ans : 1000+

Q : What is the total supply of Multichain’s native token?

Ans : 100 M

Q : What are the solutions that Multichain offers for seamless transfer of assets?

Ans : Cross-Chain Bridges, Routers, and anyCall

Q : What is the native coin of Multichain?

Ans : MULTI

Q : How is consensus reached in Multichain?

Ans : Independent nodes that own part of a private key collectively sign transactions.

Q : Interoperability is the concept of independent blockchains being able to interact with each other.

Ans : true

Q : What benefits do users sending assets from one network to another enjoy?

Ans : All are correct.

Q : What’s the difference between Multichain’s bridges and routers?

Ans : Bridges enable interoperability between two chains while routers enable interoperability between any chain.


Binance Learn And Earn SHIBA Quiz Answers

Q1. Using BNB to pay for trading fees will grant users a discount. (True or false?)

Answer :- true

Q2. What are the essential steps to get started with Spot trading?

Answer :- Select All Answer

Q3. Binance Flexible Savings cannot be subscribed to and redeemed at any time.(True or false?)

Answer :- False

Q4. What is the trading fee when I use Binance Convert to buy crypto?

Answer :- 0%

Q5. I don’t need to complete KYC to buy cryptocurrency. (True or false?)

Answer :- False

Q6. A market order is a type of order to buy or sell a security at a specified price or better. (True or false?)

Answer :- False


Binance Learn And Earn FRONT Quiz Answers

Q1. How does Frontier ensure the safety of its users?

Answer : Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports.

Q2. What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?

Answer : FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet.

Q3. What is the difference between native wallet integration by Frontier and non-native wallet integration?

Answer : Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers.

Q4. Which popular NFT marketplaces does Frontier support?

Answer : All are correct

Q5. How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?

Answer : 4000+

Q6. Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?

Answer : Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

Q7. What is native staking in Frontier?

Answer : Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

Q8. On which devices is Frontier supported?

Answer : iOS & Android

Q9. What is the benefit of Frontier’s Smart DeFi Notifications?

Answer : Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks

Q10. I have noticed that….

Answer : False

Q11. The main benefit of keeping ….

Answer : False

Q12. Why KYC ?

Answer :

  • – Its part …
  • – KYC improves …
  • – KYC Check …
  • – KYC proactively …

Q13. What is Cryptocurrency?

Answer : A Cryptocurrency is a form of digital cash that enable …


Binance Learn And Earn KNC Quiz Answers

Q1. What is KyberSwap?

Answer:  All are correct

Q2. What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3. Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.

Answer: True

Q4. The Amplification (AMP) factor is used to ___.

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5. Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6. Users can earn KNC by

Answer: All are correct.

Q7. KyberSwap uses a ___ Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8. What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC


Binance Learn And Earn Harmony Quiz Answers

Q1. Why should tokens have a finite supply?

  • Answer : To avoid inflation and incentivize token appreciation

Q2. What consencys mechanism does harmony use?

Answer : Effective proff of stake

Q3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security?

Answer : Sharding and effective proff of stake

Q4. What is harmonys yearly network reward to validators?

Answer : 441 million tokens

Q5. Which of these DAOs have been funded by Harmony?

Answer : All are correct

Q6. What’s makes up the yearly reward at harmony?

Answer : Issuance + transaction fees

Q7. Harmony has created bridges for which chains?

Answer : All are correct

Q8. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund?

Answer : $300 Million

Q9. How many DAOs does Harmony aim to find in the future?

Answer : 10,000


Binance Learn & Earn RUNE Quiz answers

Q1. THORChain is a layer…
Ans: False

Q2. How would a BTC-to-ETH…
Ans: Internally

Q3. What is the role of a trade…
Ans: Function

Q4. How many types…
Ans: 4

Q5. What is the total supply…
Ans: 500

Q6. What is the native coin..
Ans: RUNE

Q7. Which of the following…
Ans: RUNE is used

Q8. How does THORChain…
Ans:

  • Tendermint Byzantine Tolerance,
  • Cosmos-SDK, and Threshold Signature
  • Scheme(TSS)

Q8. Who secures the network
Ans: Node Operators

Q9. What are the use cases of…
Ans: Governance, incentivization, settlement and network security


Terms & Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. 
  • Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.
  • There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.
  • Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.
  • Users may check their rewards via account > reward center.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

1 thought on “Binance Fifth Anniversary Learn & Earn Quiz Answers | Get $10 For free”

  1. I am not receiving the rewards even after completing all quizzes. It shows you’re not eligible. How can I become eligible for the rewards?

    Reply

Leave a Comment