Binance Learn And Earn Quiz Answers – SKL, TRU | Earn $10 For Free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

 

Binance Learn And Earn Quiz

Binance Learn And Earn Quiz Answers – Get $10 For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance Referral code, Binance referral program, Binance Learn And Earn Quiz, SKL Quiz Answers , TRU Quiz Answers, QI Quiz Answers , OM Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance Learn And Earn Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 19th October 2022 at 03:00 AM (UTC)


Binance Learn And Earn Quiz  – Get $10 For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Enter Binance Referral ID.

Binance Referral ID – 17800135

4. Tap On Create Account And Verify Mobile/Email Via OTP.

5. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

6.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

7. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

photo_2022-03-25 12.11.05

8. So First Tap On The Woo Quiz And Tap On Start Quiz Option.

photo_2022-03-25 12.12.46

9. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn


Binance Learn And Earn Quiz Answers

Next Answers Will Be Updated On 9th November 2:30 PM

Click Here For All Quiz Answers

Binance Learn And Earn SKL Quiz Answers

Q1) How much are gas fees on the SKALE Network?

Answer: Zero

Q2) What type of blockchain is the SKALE Network?

Answer: Modular Layer1/Layer2 Hybrid

Q3) What types of decentralized applications run on SKALE?

Answer: All are correct

Q4) How does SKALE improve User Experience?

Answer: All are correct

Q5) The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Answer: True

Q6) How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Answer: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing

Q7) SKALE is Ethereum compatible.

Answer: True

Q8) How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Answer: An unlimited amount

Binance Learn And Earn TRU Quiz Answers

Q1.

Answer: The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market

Q2.

Answer: All are correct

Q3.

Answer: Collateralized lending

Q4.

Answer: $2 billion

Q5.

Answer: TRU

Q6.

Answer: All are correct

Q7.

Answer: All are correct

Q8.

Answer: All are correct

Q9.

Answer: Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager

Q10.

Answer: All are correct

Q11.

Answer: Optimism

Q12.

Answer: Exit liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager

Q13.

Answer: All are correct


Binance Learn And Earn WOO Quiz Answers

Q1) What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Q2) what is Woo Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Q3) How much does Kronos research trade each day?.

Answer: $1 Billion+

Q4) What network did WOOFi first launch on?

Answer: BNB Chain

Q5) Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All of the above

Q6) WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false?

Answer: False

Q7) Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Q8) Which ecosystems are partnered with WOO DAO?

Answer: All of the above

Q9) WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?

Answer: True

Binance Learn And Earn LDO Quiz Answers

Q1) What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

Q2) What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

Q3) Where do users deposit their PoS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

Q4) What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

Q5) Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

Q6) What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

Q7) What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

Q8) In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

Binance Learn And Earn BENQI Quiz Answers

Q1: Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?

Answer: All are correct

Q2: Which blockchain is BENQI deployed on?

Answer: Avalanche

Q3: What is the purpose of the QI token?

Answer: All are correct

Q 4: Which asset does BENQI Liquid Staking support?

Answer : AVAX

Q5: Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?

Answer: All are correct

Q6: Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi.

Answer: True

Q7: Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?

Answer: sAVAX

Q8: Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?

Answer: No

Q9: What is the purpose of veQI?

Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations

Q10: Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?

Answer: All are correct

Binance Learn And Earn KNC Quiz Answers

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct.

Q7) KyberSwap uses a _ Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8 What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC

Binance Learn And Earn OM Quiz Answers

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM , IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Binance Learn And Earn BURGER Quiz Answers

Question 1: Which chain is BurgerCities based on?

Answer : BNB

Question 2: What is the name of the token-exchange place in BurgerCities?

Answer : Black Market

Question 3: From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer : BurgerSwap

Question 4: Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer : Hero NFTs

Question 5: What features does BurgerCities have in its current version?

Answer : All are correct.

Question 6: What is the total supply of BURGER?

Answer : 63 million

Question 7: How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer: Unlocked in 36 months

Question 8: What percentage of the total supply of BURGER is used as incentives?

Answer: 50%

Question 9: What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer: All are correct.

Question 10: On which platforms can you buy BURGER?

Answer: All are correct.

Note: Please research the answers before submission.

Binance Learn And Earn LPT Quiz Answers

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018

Binance Learn And Earn HIGH Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum , BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Binance Learn And Earn BTTC Quiz Answers

Q: “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Ans: Proof of Stake blockchain

Q: With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Ans: false

Q: What can you NOT do on Binance Earn?

Ans: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q: Which of the following is a form of passive income?

Ans: Alice stakes her crypto holdings

Q: What can you do with Binance Earn?

Ans: Select different products to grow your crypto holdings

Q: What is NOT staking?

Ans: Generate returns by trading your coins

Q: Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Ans: true

Q: When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your?

Ans: spot wallet

Q: Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Ans: false


Here i Won Free Crypto From This Offer.

photo_2022-03-25 12.23.53

11. Convert all your winning coin to one coin (BNB) then transfer to wazirx or other indian exchange and withdraw full amount into your Bank account. You can also use Binance P2P for bank transfer directly from Binance.

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.
  • Binance reserves the right to terminate the activity at any time without prior notice.
  • Binance accounts can only be used by the account registrants. Binance reserves the right to suspend, freeze or cancel the use of Binance accounts by persons other than account registrants.
  • Binance reserves the right of final interpretation of the activity. Binance reserves the right to change or modify these terms at its discretion at any time.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

3 thoughts on “Binance Learn And Earn Quiz Answers – SKL, TRU | Earn $10 For Free”

Leave a Comment