Binance PAXG Quiz Answers – Get $10 $PAXG For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance PAXG Quiz Answers

Binance PAXG Quiz Answers – Get $10 $PAXG For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance PAXG Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn PAXG Quiz, PAXG Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance PAXG Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 21st July 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn


Binance Learn And Earn Quiz  – Get $PAXG For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance PAXG Quiz Answers

Next Answers Will Be Updated On 21st July 12:30 PM

Q 1: The value of a PAXG token is equal to:

Ans : 1 troy oz. of physical gold

Q 2: How do I know PAXG is fully backed by physical gold?

Ans: An independent auditing firm performs monthly checks on Paxos’ gold reserves.

Q 3: PAXG storage fees are

Ans : 0.00%

Q 4: When you own PAXG, you own physical gold. True or false?

Ans: True

Q 5: Paxos holds all customer assets, including PAXG, safely separate from any corporate funds and the company balance sheet. True or False?

Ans : True

Q 6 : PAXG is regulated and approved by ____

Ans: New York State Department of Financial Services

Q 7: How can a PAXG holder look up their vaulted physical gold’s serial number and physical characteristics?

Ans : Enter their Ethereum wallet address on the PAXG lookup tool.

Q 8: Where are PAXG’s physical gold reserves stored?

Ans: London Bank Vaults

Q 9: Which gold tokens can be redeemed for physical gold?

Ans : PAX Gold (PAXG)

Q 10: PAXG is built as an ____

Ans : ERC-20 token on the Ethereum blockchain

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.
  • Binance reserves the right to terminate the activity at any time without prior notice.
  • Binance accounts can only be used by the account registrants. Binance reserves the right to suspend, freeze or cancel the use of Binance accounts by persons other than account registrants.
  • Binance reserves the right of final interpretation of the activity. Binance reserves the right to change or modify these terms at its discretion at any time.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment