Binance SKALE Quiz Answers – Get $10 $SKL For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance SKALE Quiz Answers

Binance SKALE Quiz Answers – Get $10 $SKL For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance SKALE Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn SKALE Quiz, SKALE Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance SKALE Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 21st July 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn


Binance Learn And Earn Quiz  – Get $SKL Token For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance SKALE Quiz Answers

Next Answers Will Be Updated On 21st July 12:30 PM

Q 1: How much are gas fees on the SKALE Network?

Ans : zero

Q 2: What type of blockchain is the SKALE Network?

Ans: Modular Layer1/Layer2 Hybrid

Q 3: What types of decentralized applications run on SKALE?

Ans: All are correct

Q 4: How does SKALE improve User Experience?

Ans: All are correct

Q 5: The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Ans: true

Q 6: How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Ans: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing.

Q 7: SKALE is Ethereum compatible. True or false?

Ans: true

Q 8 : How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Ans: An unlimited amount 

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.
  • Binance reserves the right to terminate the activity at any time without prior notice.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment