Binance STP Quiz Answers – Get $10 $STPT For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance STP Quiz Answers

Binance STP Quiz Answers – Get $10 $STPT For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance STP Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn STP Quiz, STPT Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance STP Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 21st July 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn


Binance Learn And Earn Quiz  – Get $STPT Token For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance STP Quiz Answers

Next Answers Will Be Updated On 21st July 12:30 PM

Q1: What chains is STP bridging with its cross-chain technology?

Ans: Ethereum to Polygon

Q2: Which participation metrics are trackable on Clique?

Ans: All are correct

Q3: Which technology enables cross-chain governance on STP?

Ans: Data Bridge

Q4 : What problem does Clique solve?

Ans: Fragmentation of DAO tools in the space

Q5: What is the main use case of STPT?

Ans: Governance

Q6: What are the two main functions of Clique?

Ans: DAO creation and DAO management

Q7: What type of DAOs does STP have a pre-made template for?

Ans: Investment DAO, Membership DAO, and Project DAO

Q8: What is the native coin of STP?

Ans: STPT

Q9: What is Clique

Ans: The all-in-one DAO platform that enhances member participation in DAOs through a single platform for everything DAO-related, whether it be voting, proposals, social posts, analytics, token management, etc.

Q10: For DAOs on layer-1 blockchains, how is the voting power for governance on Clique determined?

Ans: The voting power will be dependent on the amount of native DAO tokens held by users in their wallet using the cross-chain technology

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment