Binance UMA Quiz Answers – Get $10 $UMA For free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Binance UMA Quiz Answers

Binance UMA Quiz Answers – Get $10 $UMA For free


Binance Referral Offer, Binance Learn And Earn, Binance UMA Quiz Answers, Binance Referral code,  Binance Learn And Earn UMA Quiz, UMA Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Recently We Have Published WazirX Sand Tokens Offer.  Here i am Back With a New Offer From Binance. You Will Earn $10 Worth Free Crypto By Participating In The Binance Learn And Earn Quiz And Answers The Question Correctly.

Binance UMA Quiz Answers

In light of the increased demand for blockchain knowledge, Binance is excited to announce its new education initiative: Binance Learn and Earn. Users can learn blockchain knowledge and complete quizzes for a chance to earn free crypto.  Quiz will go live on 4th August 2022 at 03:00 AM (UTC)

Also Read:


Binance UMA Quiz Answers – Get $10 $UMA For free

1. First Of All Click The Below Link And Create A New Binance Account.

2. Now Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email.

3. Now Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet.

4.  Now Go To Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

photo_2022-03-25 12.08.25

5. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz.

6. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers .


Binance UMA Quiz Answers 

Next Answers Will Be Updated On 4th August 12:30 PM

Q1 : What makes the OO optimistic?

Ans: Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

Q2: How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Ans: 35 million tokens

Q3: Who are the three actors in the OO system?

Ans: The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

Q4: Why is there a reward associated with voting correctly?

Ans: So there is an incentive to be correct

Q5: Why does the OO include a human component?

Ans: Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

Q6: What are the phases in the UMA voting process?

Ans: Voting period; voting revealing period; reward collection period

Q7: What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Ans: Outcome.Finance

Q8: How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Ans: 48 hours

Q9: What is UMA’s native token?

Ans: UMA coin

Q10: What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Ans: Across

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment