Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Dharamshala Event Answers – Get ₹20-₹100 Directly Into Bank

13

Dharamshala Event Answers

Google Pay Dharamshala Event Answers – Get ₹20-₹100 Directly Into Bank


Dharamshala Event Answers , Google Pay Go India Offer , Go India Google Pay Offer , Google Pay Dharamshala Event Answers – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Like Previous Year Google Pay Launched Yet Another Offer Before Diwali Festival. You Will Earn ₹101 – ₹501 By Virtual Visiting All Cities To Complete Journey On Google Pay Before 25th November. Today Dharamshala Event is Live Where You can Visit Dharamshala and Answer Few Questions to get the Rewards. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel

Dharamshala Event Answers

Google Pay Go India Offer During the Offer Period, there will be virtual cultural events planned inside the Go India game. You can check for dates and locations of the cultural events within the game or via push notifications. You can visit the designated cities during an event to collect bonus photos, or KM or city tickets! Each virtual cultural event will be held for a limited time only.

Also Read: MyTeam11 Referral Code – Get ₹100 On Sign Up | ₹1000 Per Refer


How To Participate Google Pay Dharamshala Event

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Offer.

4. Collect Dharamshala Tickets And Visit Dharamshala City.

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹20-₹100 Directly Into Bank


Google Pay Dharamshala Event Answers

Google Pay Dharamshala Event Answers

Google Pay go india common questions & Answers

1. World cup how money overs format

Ans: 50&20

2. When ur out for 1 st ball of innings

Ans: Golden duck

3. Which is not a fielding point

Ans: Aisle

4.which ball is never used in test

Ans: Yellow

5. Highest score of india

Ans: 418

6. In which year india recently won a world cup

Ans: 2011

7. Common question regarding tkts

Ans: Never share Your pin

8. Which team has won most world cups

Ans: Australia

9. When a match ties in cricket further we will choose

Ans: Super over


Payment Proof : 

gpay Payment Proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook

Join Telegram Channel

Follow On Facebook

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

13 Comments

  1. [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/NBsxbq
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/UgwgdK
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/uuUutU
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/JNajr7
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/SM1P89
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/yfcTVG
    [10/30, 1:22 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/vp3gZT
    [10/30, 1:23 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/9nFDTF
    [10/30, 1:23 PM] Abhijit Maity: https://gpay.app.goo.gl/ty6RaE

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here