Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Go India Chennai Event : Answer & Win Upto ₹100 Into Bank

2

Go India Chennai Event

Google Pay Go India Chennai Event : Answer & Win Upto ₹100 Into Bank


Go India Chennai Event Quiz , Google Pay Go India Chennai Event , Go India Google Pay Offer , Go India Chennai Event Quiz Answers, Google Pay Go India Game – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Today A New Event is Live On Google Pay Where You can Visit Chennai From 16th Nov To 18th Nov and Answer 5 Questions to get the Rewards, You Can Visit Chennai City A Second Time If You Have Visited The Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel.

Google Pay Go India Chennai Event

Recently, We Have Seen Google Pay Go India Dharamshala Event , Go India Hyderabad Event , Go India Mumbai Event  & Go India Jaipur Event We Have Posted Full Details With Questions & Answers To Win The Assured Scratch Card From Those Event. We Have Posted Hundreds Of Hyderabad , Dharamshala, Mumbai & Jaipur Tickets To Participate In Event. And This Time We Will Giveaway Chennai Tickets In Our Telegram Channel  In Go India Chennai Event, So Join Our Telegram Channel Now.

Offer Google Pay Go India Chennai Event
Reward₹10 To ₹100 Or City Tickets + KM
Validity16th To 18th Nov’ 2020
Payment ModeBank

How to Play Google Pay Go India Chennai Event Game

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Game Offer.

Go India Game Offer

4. Collect Chennai Tickets And Visit Chennai City From 16th-18th Nov, You Can Visit Chennai City Second Time If You Have Visited Chennai City Before. [Just Share Your Map You Will Get Your Required Tickets ] You Can Earn Go India City Tickets By Doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

    • Share Map With Friends For 5 Time and Get 5 Tickers
    • Make Prepaid Mobile Recharge of ₹10 or Above
    • Make Bill Payment or DTH Recharge Of ₹100 or Above Amount
    • Make Payment By Scan & Pay by Scanning Google Merchant QR Code
    • Purchase Google Pay Code of ₹30 Or More
    • Buy Digital Gold of ₹500 or Above
    • Join Our Telegram Channel We Will Giveaway Tickets & more.

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹10-₹100 Directly Into Bank

Comment Request Link Below. We Will Try To Give You Your Required  Tickets.


Google Pay Go India Chennai Event Quiz Answers :

  1. Marina Beach
  2. Kollywood
  3. Kanjivaram Saree
  4. Chennai Cantt.
  5. Go To Help Inside Google Pay app
  6. All Of Theme
  7. Apo
  8. Monuments At Mahabalipuram
  9. Sweets Dish
  10. Mahabalipuram

Google Pay Go India Chennai Event Quiz Answers And Questions

Google Pay Go India Rangoli Event

[Refresh The Page]

Q1. Which UNESCO world heritage site is located near chennai ?

Ans. Monuments at Mahabalipuram

Q2. Which type of saree would you be buying from tamil nadu ?

Ans. Kanjivaram Saree

Q3. Chennai film industry ?

Ans. Kollywood

Q4. Not a popular drink of chennai ?

Ans. Apo

Q5. How will you find the customer care ?

Ans. Go to help inside google pay app

Q6. Popular dish in chennai ?

Ans. All of them

Q7. Not a railway station in chennai ?

Ans. Chennai Cantt.

Q8. Second longest urban beach ?

Ans. Marina beach

Q9. Kesri are not type of ?

Ans. Sweet Dish

Q10. 

Ans. Mahabalipuram


Payment Proof : 

Gapy Rangoli Event Payment Proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

2 Comments

  1. Send me rare tickets in the below link, I’ll send you money based on your ticket

    Goa, Kochi, Gaya, Bastar – Rs. 20

    Nainital, Varanasi, Gangtok, Puri, Kaziranga – Rs. 15

    Other tickets – 1500-2500Km

    I’m looking for the Go India ticket, do you have it with you? https://gpay.app.goo.gl/H6EHqf

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here