Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Go India Chennai Event Answers : Win ₹10 To ₹100

11

Go India Chennai Event Answers

Google Pay Go India Chennai Event Answers : Win ₹10 To ₹100 Into Bank


Go India Chennai Event Answers Quiz , Google Pay Go India Chennai Event Answers, Go India Google Pay Offer , Go India Chennai Event Quiz Answers, Google Pay Go India Game – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Today Chennai Event is Live On Google Pay Where You can Visit Chennai From 16th Nov To 18th Nov and Answer 5 Questions to get the Rewards, You Can Visit Chennai City A Second Time If You Have Visited The Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel.

Google Pay Go India Chennai Event Answers

Recently, We Have Seen Google Pay Go India Dharamshala Event , Go India Hyderabad Event , Go India Mumbai Event  & Go India Jaipur Event We Have Posted Full Details With Questions & Answers To Win The Assured Scratch Card From Those Event. We Have Posted Hyderabad , Dharamshala, Mumbai & Jaipur Tickets To Participate In Event. And This Time We Will Giveaway Chennai Tickets In Our Telegram Channel  In Go India Chennai Event, So Join Our Telegram Channel Now.

Offer Google Pay Go India Chennai Event
Reward₹10 To ₹100 Or City Tickets + KM
Validity16th To 18th Nov’ 2020
Payment ModeBank

How to Play Google Pay Go India Chennai Event Game

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Game Offer.

Go India Game Offer

4. Collect Chennai Tickets And Visit Chennai City From 16th-18th Nov, You Can Visit Chennai City Second Time If You Have Visited Chennai City Before.

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹10-₹100 Directly Into Bank

Comment Request Link Below. We Will Try To Give You Your Required  Tickets.


Google Pay Go India Chennai Event Quiz Answers :

  1. Marina Beach
  2. Kollywood
  3. Kanjivaram Saree
  4. Chennai Cantt.
  5. Go To Help Inside Google Pay app
  6. All Of Theme
  7. Apo
  8. Monuments At Mahabalipuram
  9. Sweets Dish
  10. Mahabalipuram

Google Pay Go India Chennai Event Answers And Questions

Google Pay Go India Chennai Event Answers And Questions

[Refresh The Page]

1. In Chennai, You are walking down the world’s second longest urban beach. where are you ?

Ans: Marina Beach

2. Chennai film industry ?

Ans: Kollywood

3. Which type of saree would you be buying from Tamilnadu ?

Ans: Kanjivaram Saree

4. Not a railway station in Chennai ?

Ans: Chennai Cantt.

5. How will you find the customer care ?

Ans: Go To Help Inside Google Pay app

6. Popular dish in Chennai ?

Ans: All Of Theme

7. Not a popular drink of Chennai ?

Ans: Apo

8. Which UNESCO world heritage site is located near Chennai ?

Ans: Monuments At Mahabalipuram

9. Kesri are not type of ?

Ans. Sweet Dish

10. 

Ans. Mahabalipuram


Payment Proof : 

Gapy Rangoli Event Payment Proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


 

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

11 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here