Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Go India GOA Event Answers : Win Upto ₹100 Cashback

12

Go India GOA Event Answers

Google Pay Go India GOA Event Answers : Win Upto ₹100 Cashback


Go India GOA Event Answers Quiz , Google Pay Go India GOA Event Answers, Go India GOA Quiz Answers , Go India GOA Event Quiz Answers, Go India GOA Event Answers – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Today GOA Event is Live On Google Pay Where You can Visit GOA From 27th Nov To 29th Nov and Answer 5 Questions to get the Rewards, You Can Visit GOA City A Second Time If You Have Visited The Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel.

Go India GOA Event Answers

Recently, We Have Seen Google Pay Go India Dharamshala Event , Go India Hyderabad Event ,Go India Mumbai Event , Go India Jaipur Event & Chennai Event We Have Posted Full Details With Questions & Answers To Win The Assured Scratch Card From Those Event. We Have Posted Hyderabad , Dharamshala, Mumbai , Jaipur And Chennai Tickets To Participate In Event. And This Time We Will Giveaway GOA Tickets In Our Telegram Channel  In Go India GOA Event, So Join Our Telegram Channel Now.

Offer Google Pay Go India GOA Event
RewardUpto ₹100 Or City Tickets + KM
Validity27th To 29th Nov’ 2020
Payment ModeBank

How to Play Google Pay Go India GOA Event Game

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Game Offer.

Go India Game Offer

4. Collect GOA Tickets And Visit GOA City From 27th-29th Nov, You Can Visit GOA City Second Time If You Have Visited GOA City Before.

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured Upto ₹100 Directly Into Bank.

Free Goa Tickets Trick : Goa is Rare City Ticket , But During The Goa Event You Will Get Assured Goa City Ticket By Just Sharing The Event Button Like We Did in Other Events.

Comment Request Link Below. We Will Try To Give You Your Required  Tickets.


Google Pay Go India GOA Event Quiz Answers :

  1. Arpora Night Market

2. Chapra Fort

3. Kukum Juice

4. Curries

5. Never Install Any Such Software Or App

6. Se Cathedral

7. 2

8. District

9. Dudhsagar Fall

10. Gokarna


Google Pay Go India GOA Event Answers And Questions

Google Pay Go India Chennai Event Answers And Questions

[Refresh The Page]

1. Which Of The Following Is A Popular Shopping Location In Goa ?

Ans: Arpora Night Market

2. Which Of The Following Forts is Located In Goa ?

Ans: Chapra Fort

3. Which Of This Following is a popular Goan Drinks ?

Ans: Kukum Juice

4. Xacuti, Saraptel And Vindaloo Are Example Of 

Ans: Curries

5. You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software shared over SMS and you can get any ticket that you want. You Will

Ans: Never Install Any Such Software Or App

6. 

Ans: Se Cathedral

7. How many districts does Goa have ?

Ans: 2

8. 

Ans: District

9. Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular Bollywood movie

Ans. Dudhsagar Fall

10. Which of these beach is not located in Goa?

Ans. Gokarna


Payment Proof : 

Gapy Rangoli Event Payment Proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

12 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here