Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Hyderabad Event Answers – Earn ₹30 -₹100 Directly Into Bank

4

Hyderabad Event Answers

Google Pay Hyderabad Event Answers – Get ₹30-₹100 Directly Into Bank


Hyderabad Event Answers , Google Pay Go India Offer , Go India Google Pay Offer , Google Pay Hyderabad Event Answers – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Like Previous Year Google Pay Launched Yet Another Offer Before Diwali Festival. You Will Earn ₹101 – ₹501 By Virtual Visiting All Cities To Complete Journey On Google Pay Before 25th November. Today Hyderabad Event is Live Where You can Visit Hyderabad and Answer Few Questions to get the Rewards, You Can Visit Hyderabad A Second Time If You Have Visited Hyderabad Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel

Hyderabad Event Answers

Google Pay Go India Offer During the Offer Period, there will be virtual cultural events planned inside the Go India game. You can check for dates and locations of the cultural events within the game or via push notifications. You can visit the designated cities during an event to collect bonus photos, or KM or city tickets! Each virtual cultural event will be held for a limited time only.

Also Read: Google Pay Go India Rare Ticket Tricks – Earn ₹101 -₹501 Directly Into Bank


How To Participate Google Pay Hyderabad Event

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Offer.

4. Collect Hyderabad Tickets And Visit Hyderabad City, You Can Visit Hyderabad A Second Time If You Have Visited Hyderabad Before . [Just Share Your Map You Will Get Hyderabad Tickets ]

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹30-₹100 Directly Into Bank


Google Pay Hyderabad Event Answers

Google Pay Hyderabad Event Answers

Google Pay go india common questions & Answers

1. Which Of The Following Is Not A Hyderabadi specialty cuisine ?

Ans: Daal Baati Churma

2. Which Of The Following Are Referred To As Twin Cities ?

Ans: Secunderabad And Hyderabad

3. What Is Money Or Gifts Given To Younger Members on the occasion Of Eid Called ?

Ans: Eidi

4. On The Bank Of Which River Is Hyderabad Situated ?

Ans: Musi

5. What is Hyderabad’s Film City Called ?

Ans: Ramoji Film City

6. You receive a call on the eve of Eid stating that you have won a Rs. 10 lakh ‘festive lottery’. You just need to scan a QR code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You should:

Ans: Never Open GPay Or Enter UPI to receive Money

7. Charminar Literally Means ?

Ans: Four towers

8. 

Ans: Navi

9. The Famous Lake In Hyderabad Is Called ?

Ans: Hussain Sagar Lake

10. Which Of the following is a dance form of Andra Pradesh & Telangana ?

Ans: Kuchipudi

11.

Ans: Do not tell upi


Payment Proof : 

Hyderabad Event payment proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook

Join Telegram Channel

Follow On Facebook

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

4 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here