Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Jaipur Event Answers – Earn Upto ₹100 Directly Into Bank

10

Google Pay Go India Rangoli Event Quiz Answers

Google Pay Go India Rangoli Event Quiz Answers – Get ₹20 To ₹100 Directly Into Bank


Jaipur Event Answers , Google Pay Go India Offer , Go India Google Pay Offer , Google Pay Jaipur Event Answers – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Like Previous Year Google Pay Launched Yet Another Offer Before Diwali Festival. You Will Earn ₹101 – ₹501 By Virtual Visiting All Cities To Complete Journey On Google Pay Before 25th November.

Join Us On Telegram

Today Jaipur Event is Live Where You can Visit Jaipur From 10th Nov To 12th Nov and Answer Few Questions to get the Rewards, You Can Visit Jaipur A Second Time If You Have Visited Jaipur Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel

Jaipur Event Answers

Recently, We Have Seen Google Pay Go India Dharamshala Event , Go India Hyderabad Event & Go India Mumbai Event. We Have Posted Full Details With Questions & Answers To Win The Assured Scratch Card From Those Event. We Have Posted Hundreds Of Hyderabad , Dharamshala & Mumbai Tickets To Participate In Event. And This Time We Will Giveaway Jaipur Tickets In Our Telegram Channel, So Join Our Telegram Channel Now.


How To Participate Google Pay Jaipur Event

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Offer.

4. Collect Jaipur Tickets And Visit Jaipur City From 10th-12th Nov, You Can Visit Jaipur A Second Time If You Have Visited Jaipur Before. [Just Share Your Map You Will Get Mumbai Tickets ] You Can Earn Jaipur City Tickets By Doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

    • Share Go India Map Or City Photo Daily
    • Recharge
    • Pay For Google Play Recharge Code
    • Scan Google Pay QR Codes
    • Pay Bills
    • Buy Gold
    • Join Our Telegram Channel We Will Giveaway Jaipur Tickets & more.

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹20-₹100 Directly Into Bank

Comment Request Link Below. We Will Try To Give You Your Required  Tickets.


Google Pay Go India Rangoli Event Quiz Answers :

  1. All Of Them

  2. All Are Forms Of Rangoli

  3. Rangoli

  4. Bhai Dooj

  5. Applying Gulal On Friends

  6. None Of Them


Google Pay Go India Jaipur City Quiz Answers :

  1. Red Fort
  2. Johari Bazaar
  3. Area
  4. 953
  5. Go To Help Inside Google Pay App
  6. Pink City
  7. All Of Them
  8. Butter Chicken
  9. Golden Triangle
  10. Never Share UPI PIN
  11.  
  12. Updated Soon…

Join Telegram Channel


Google Pay Jaipur Event Answers With Questions

Google Pay Jaipur Event Answers With Questions

[Refresh The Page]

1. Which Of The Following Monuments Is Not Located In Jaipur

Ans: Red Fort

2. On Dhanteras, Where Would You Shop In Jaipur

Ans: Johari Bazaar

3. Rajasthan Is The State Of With The Highest ?

Ans: Area

4. How Many Windows Does Hawa Mahal Have  ?

Ans: 953

5. you need to call Google pay customer care for details related to your gold transaction and Dhanteras cashback upto ₹1000 how will you find the customer care?

Ans: Go To Help Inside Google Pay App

6. Jaipur Is Popularly Known As 

Ans: Pink City

7. Which of the following should you buy from Jaipur

Ans: All Of Them

8. Which dish below is unlikely to be in Rajasthan meal ?

Ans: Butter Chicken

9. Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Ans: Golden Triangle

10. 

Ans: Never Share UPI PIN

11.

Ans: 


Payment Proof : 

Jaipur Payment Proof

 


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook

Join Telegram Channel

Follow On Facebook

 

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

10 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here