Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Google Pay Mumbai Event Answers – Get ₹20-₹100 Directly Into Bank

7

Mumbai Event Answers

Google Pay Mumbai Event Answers – Get ₹20-₹100 Directly Into Bank


Mumbai Event Answers , Google Pay Go India Offer , Go India Google Pay Offer , Google Pay Mumbai Event Answers – Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Like Previous Year Google Pay Launched Yet Another Offer Before Diwali Festival. You Will Earn ₹101 – ₹501 By Virtual Visiting All Cities To Complete Journey On Google Pay Before 25th November. Today Mumbai Event is Live Where You can Visit Mumbai From 7th Nov To 9th Nov and Answer Few Questions to get the Rewards, You Can Visit Mumbai A Second Time If You Have Visited Mumbai Before. You can Answer 5 Questions and we have added those below. We Will Giveaway Google Pay Go India Rare Tickets In Our Telegram Channel

Google Pay Mumbai Event Answers

Recently, We Have Seen Google Pay Go India Dharamshala Event & Go India Hyderabad Event. We Have Posted Full Details With Questions & Answers To Win The Assured Scratch Card From Those Event. We Have Posted Hundreds Of Hyderabad & Dharamshala Tickets To Participate In Event. And This Time We Will Giveaway Mumbai Tickets In Our Telegram Channel, So Join Our Telegram Channel Now.

Google Pay Go India Offer During the Offer Period, there will be virtual cultural events planned inside the Go India game. You can check for dates and locations of the cultural events within the game or via push notifications. You can visit the designated cities during an event to collect bonus photos, or KM or city tickets! Each virtual cultural event will be held for a limited time only.

Also Read: Google Pay Go India Rare Ticket Tricks – Earn ₹101 -₹501 Directly Into Bank


How To Participate Google Pay Mumbai Event

  1. First Of All Download Or Update Google Pay App From Google Playstore .

[ Download Now ]

2. Now Just Open The App & Login Or Sign With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Offer.

4. Collect Mumbai Tickets And Visit Mumbai City From 7th-9th Nov, You Can Visit Mumbai A Second Time If You Have Visited Mumbai Before. [Just Share Your Map You Will Get Mumbai Tickets ]

5. Answer All 5 Correct Answers And Win Assured ₹20-₹100 Directly Into Bank

Comment Request Link Below. We Will Try To Give You Your Required  Tickets.


Google Pay Mumbai Event Answers

Google Pay Mumbai Event Answers

Google Pay go india common questions & Answers

[ Refresh Here] 

1. Mumbai’s Famous Marine Drive Is Located In Which Part Of The City ?

Ans: South Mumbai

2. Which Of The Following Is Not A Maharastrian Food Specialty ?

Ans: Vada Sambhar

3. The Wankhede stadium is Mumbai hosted the finals of which major men’s Cricket tournament that India Won?

Ans: 2011 World Cup (50 Over)

4. The Mumbai Dabbawallas are known for :

Ans: Delivering Hot Lunches To Customers 

5. You Found a Buyer for your old furniture just before diwali. To Receive money, the buyer has asked you to follow the steps on a google pay payment request sent to you. You reach the ‘enter UPI PIN’ screen. You Should:

Ans: Never Open GPay Or Enter UPI To Receive Money 

6. Many International Cricketers started at this cricket ground/academy in central mumbai

Ans: Shivaji Park

7. How Many Islands Were Merged Together Through Land Reclamation To Form Present Day Mumbai ?

Ans: 7

8. Which Of The Following is not a Beach location in Mumbai

Ans: Powai

9. Mumbai’s Rajiv Gandhi Sea Link Connects Which Two Places ?

Ans: Bandra And Worli

10. 

Ans: 7 Islands

11.

Ans: Juhu & Comban


Payment Proof : 

go india Payment Proof


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: [email protected]

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook

Join Telegram Channel

Follow On Facebook

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11546 participants

7 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here