KBC Pari Match Quiz Answers Today 28th November 2022

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

KBC Pari Match Quiz Answers

KBC Pari Match Quiz Answers 28th November 2022 Answers Is Live Now. You Can Play The KBC Pari Match Quiz And Most Exciting Rewards From KBC. We Provide 100% Right KBC Pari Match Quiz Answers Daily And We Are The Trusted Source Of KBC Pari Match Daily Quiz Answers. “KBC Play Along Game” is a skill and knowledge based online quiz game which is being hosted and can be played on the Sony Liv app which is owned by Culver Max Entertainment Private Limited.

KBC Pari Match Quiz Answers

KBC Conduct KBC Pari Match every day you have to participate The Quiz Ans You Will get a chance to be on the hot seat. You can Participate on KBC Pari Match Quiz and Chance to win Exciting Prizes. TrickUnlimited Provide You All The Right Answer Of KBC Pari Match Quiz. So You Can Give All Right Answer Daily. If You Lucky You Can Win Prizes Everyday.

KBC Pari Match Quiz Timings And Prizes

Quiz Name KBC Pari Match Quiz
KBC Quiz Time24/7
KBC Quiz Date28th November 2022
KBC Pari Match Quiz PrizePoints

Follow Us On

How To Play KBC Pari Match Quiz:

1. First Of All Download SonlyLiv App From Google Play Store Or App Store.

2. Install & Open SonlyLiv Application and search for the KBC Quiz banner.

3. Tap on Pari Match quiz option and play The daily Quiz And Add More Points.

photo_2022-10-23 11.20.30

4. For every correct answer you will earn 100 points, total 1000 points daily.

5. Along with daily quiz you need to play ‘KBC Play Along’ at 9 pm daily from Mon to Sat.

6. After Scoring points and If You getting ahead on the leader board You will earn exciting prizes.

** You can Search KBC Pari Match Quiz Answers Today trickunlimited, KBC Pari Match Quiz Answers Today trickunlimited

KBC Pari Match Quiz Answers Today 28th November 2022

** If you do Not See the answers: Refresh The Page

Q1) The headquarters of the Food and Agriculture organization are located at_?

Answer: Rome

Q2) Yellow ration card under Antyodaya Anna Yojana is given to whom?

Answer: People below poverty line

Q3) The World Radio Day is celebrated on which day?

Answer: 13th February

Q4) Which of the following is the official name of Ooty?

Answer: Udagammandalam

Q5) How many teams and countries have currently participate in the Commonwealth Games 2022?

Answer: 72


KBC Pari Match Quiz Answers Today 24th November 2022

Q1) Cricketer Ishant Sharma represent which state team in the Ranji Trophy?

Answer: Delhi

Q2) World Environment Day is celebrated on which day?

Answer: 5th June

Q3) The director of the film Tiger Zinda Hai is?

Answer: Ali Abbas Zafar

Q4) The first month of the Indian national calendar is?

Answer: Chaitra

Q5) Which of the following is the capital of America?

Answer: Washington DC


KBC Pari Match Quiz Answers Today 23rd November 2022

Q1) Which vitamin is available to the human body through sunbathing?

Answer: Vitamin D

Q2) What happens to water vapour when heated?

Answer: Evaporates

Q3) Which among the following country is considered to have the world’s first sustainable biofuels economy?

Answer: Brazil

Q4) Arshdeep Singh is a famous player of which sport?

Answer: Cricket

Q5) What was the ‘Black Death’ first called?

Answer: Great Mortality


KBC Pari Match Quiz Answers Today 21stNovember 2022

Q1) What is the earth’s primary source of energy?

Answer: The Sun

Q2) Who is known as Indian Bismarck?

Answer: Sardar Vallabhbhai Patel

Q3) Who was the first winner of Gandhi Peace Prize?

Answer: Julius Nerera

Q4) Vicuna is the national animal of which country?

Answer: Peru

Q5) What is the National Sport of China?

Answer: Table Tennis


KBC Pari Match Quiz Answers Today 20th November 2022

Q1) What did the initial “S” stand for in his name Winston S Churchill?

Answer: Spencer

Q2) Where was the first Golden Globe Awards held?

Answer: California

Q3) Which is the largest carnivore on land?

Answer: Polar Bear

Q4) A second full moon in a month of the common calendar is called what?

Answer: Blue Moon

Q5) What is the currency of Saint Pierre and Miquelon?

Answer: Euro


KBC Pari Match Quiz Answers Today 14th November 2022

Q1) Who won the first medal for India at the Tokyo Olympics 2020?

Answer: Mirabai Chanu

Q2) How many official languages are there in UNESCO?

Answer: 6

Q3) In which of the following phenomenon does light bend as it enters a different medium?

Answer: Refraction

Q4) What does a white flag indicate during a war?

Answer: Surrender

Q5) Who has won the US Open Men’s Title 2020?

Answer: Dominic Thiem 


KBC Pari Match Quiz Answers Today 12th November 2022

Q1) Who won the women’s singles title at Thailand Open 2021?

Answer: Carolina Marin

Q2) Benjamin Franklin is known for the invention of which of the following musical instruments?

Answer: Harmonium

Q3) Which country’s flag is famous for having an AK-47 gun featured on it?

Answer: Mozambique

Q4) Which of the following types of radiations carries the highest amount of energy?

Answer: Gamma Rays

Q5) Which all the following sport is often referred as “The Beautiful Game”?

Answer: Football


KBC Pari Match Quiz Answers Today 11th November 2022

Q1) Which of the following state is famous for cruises?

Answer: Goa

Q2) The Sangai Festival is celebrated in which of the following Indian state?

Answer: Manipur

Q3) In which of the following cities was the final of IPL 2009 played?

Answer: Johannesburg

Q4) Which of the following book is written by M.O. Mathai, the private secretary to India’s first Prime Minister Jawaharlal Nehru?

Answer: Reminiscences of the Nehru age

Q5) What is a group of islands closely scattered in a body of water known as?

Answer: Archipelago


KBC Pari Match Quiz Answers Today 10th November 2022

Q1) Under normal circumstances, how long can a camel live without water?

Answer: 15 Days

Q2) The city of Timbuktu is located in which of the following countries?

Answer: Mali

Q3) Which of the following chemists invented Vulcanised Rubber?

Answer: Charles Goodyear

Q4) Urine is produced in which part of the human body?

Answer: Kidneys

Q5) Where is the headquarters of the International Association of Athletics Federations situated?

Answer: Monaco


KBC Pari Match Quiz Answers Today 8th November 2022

Q1) The Seismometer was invented in which country?

Answer: China

Q2) Which of the following authors wrote the book ‘The Light That Failed’?

Answer: Rudyard Kipling

Q3) The Phonograph was invented in which of the following countries?

Answer: United States Of America

Q4) In which year was the ‘Cash Register’ invented?

Answer: 1879

Q5) How much time is a professional Golf Tour player allotted per shot?

Answer: 45 Seconds


KBC Pari Match Quiz Answers Today 6th November 2022

Q1) Pushyamitra was the founder of which of the following Dynasty?

Answer: Shunga

Q2) Which former Prime Minister of India is also known as the ‘Father of Indian Economic Reforms’?

Answer: P V Narshima Rao

Q3) In a baseball game, how many players are present on the field?

Answer: 9 Players

Q4) The Hindi film actor Irrfan Khan won a National award for which of the following movies?

Answer: Paan Singh Tomar

Q5) What is Rhino’s horn made up of?

Answer: Keratin


KBC Pari Match Quiz Answers Today 5th November 2022

Q1) Cue, Jigger and Break pot are terms associated with which of the following games?

Answer: Billiards

Q2) Which of the following is a song by famous American Rapper Kanye West?

Answer: Flashing Lights

Q3) Which city became the first in the world to host both the summer and winter Olympic Games?

Answer: Beijing

Q4) Which of the following was invented by Russian-American aviator Igor Sikorsky?

Answer: Helicopter

Q5) How many teams participated in ICC Women’s T20 World Cup that was held during February-March 2020 in Australia?

Answer: 10


KBC Pari Match Quiz Answers Today 4th November 2022

Q1) Which of the following is the longest river in the continent of North America?

Answer: Missouri River

Q2) The famous book “The General Theory of Employment, Interest and Money” is written by which of the following economists?

Answer: John maynard keynes

Q3) Which of the following countries is home to ‘The Forbidden City’?

Answer: China

Q4) Which of the following players won the US Open 2020 Women’s Singles Tennis title?

Answer: Naomi Osaka

Q5) In which country was the 30th Adriatic Pearl tournament conducted in 2021?

Answer: Montenegro


KBC Pari Match Quiz Answers Today 3rd November 2022

Q1) What kind of lenses are used for correcting the vision of myopic eyes?

Answer: Concave Lens

Q2) In which year were the first modern Olympics games organised?

Answer: 1896

Q3) The Solar Hijri calendar is the official calendar of which of the following countries?

Answer: Afghanistan

Q4) What is the capital city of Ethiopia?

Answer: Addis Ababa

Q5) How many bones are there in an adult human body?

Answer: 206


KBC Pari Match Quiz Answers Today 2nd November 2022

Q1) In which decade did the United States of America get involved in the Korean War?

Answer: 1950s

Q2) Which of the following movies was influenced by Sherlock Holmes?

Answer: The Great Mouse Detective

Q3) Which of the following games were previously known as ‘British Empire Games’?

Answer: Common Wealth Games

Q4) What is the increase in muscle mass due to heavy weight training called?

Answer: Muscular Hypertrophy

Q5) Which of the following airlines won the Air Transport World (ATW) 2021 ‘Airline of the Year’ award?

Answer: Korean Air


KBC Pari Match Quiz Answers Today 1st November 2022

Q1) Which is the smallest bone in the human body?

Answer: Stapes

Q2) What type of precipitation occurs when raindrops freeze as they fall?

Answer: Sleet

Q3) What kind of memory is both static and non-volatile?

Answer: ROM

Q4) What is the potential energy of a body on the ground?

Answer: Gravitational Energy

Q5) Which of the following countries will be hosting the 2023 ICC ODI Cricket World Cup?

Answer: India


KBC Pari Match Quiz Answers Today 30thOctober 2022

Q1) Which of the following planet takes 165 years to complete one revolution around the sun?

Answer: Neptune

Q2) The Indian cricket team won the 1983 ODI Cricket world cup final against West Indies at which of the following venues?

Answer: Lords

Q3) Which of the following is not a Formula 1 team in the 2022 season?

Answer: BMW

Q4) In which year was Pluto downgraded to a dwarf planet by International Astronomical Union (IAU)?

Answer: 2006

Q5) Which of the following fruits is a great source of Potassium?

Answer: Banana

KBC Pari Match Quiz Answers Today 29th October 2022

Q1) Which of the following planets has the most circular orbit around the sun in our solar system?

Answer: Venus

Q2) Which of the following Indian cities does not have an international cricket stadium?

Answer: Ajmer

Q3) In which year was the new rupee symbol ‘*’ adopted by the Indian government?

Answer: 2010

Q4) Which of the following is not one of the four cities that host the Kumbh Mela?

Answer: Varanasi

Q5) Who was the first Indian astronaut to go into space?

Answer: Wing Cdr Rakesh Sharma

KBC Pari Match Quiz Answers Today 28th October 2022

Q1) Which team won the ICC ODI Cricket World Cup 2019?

Answer: England

Q2) A comet has two types of tails, if one of them is a dust tail what is the other one called?

Answer: Plasma Tail

Q3) Which of the following male player is currently ranked world number 1 in the Badminton World Federation world rankings?

Answer: H S Prannoy

Q4) According to Greek mythology, which of the following planets is believed to be the ‘God of Commerce’?

Answer: Mercury

Q5) Which of the following monuments was not constructed by Mughal emperor Shah Jahan?

Answer: Hawa Mahal

KBC Pari Match Quiz Answers Today 27th October 2022

Q1) Which of the following is not a type of fielding position in cricket?

Answer: Runner-Up

Q2) Actor Ryan Reynolds plays the role of which of the following superheroes in the Marvel Cinematic Universe?

Answer: Dead Pool

Q3) Which of the following drivers won the 2022 Formula 1 drivers championship in Japan?

Answer: Max Verstappen

Q4) Which of the following is the largest hotel in the world?

Answer: The First World Hotel, Malaysia

Q5) On 24th September 2014, India became a member of an elite club of Martian (Space) explorers through which spacecraft?

Answer: Mangalyaan I


KBC Pari Match Quiz Answers Today 26th October 2022

Q1) Los Angeles is located in which of the following states in the United States of America?

Answer: California

Q2) In which continent is the highest waterfall in the world ‘Angel Falls of Venezuela’ located?

Answer: South America

Q3) Which of the following sports is Mike Tyson associated with?

Answer: Boxing

Q4) Which of the following actors has never played the role of Spiderman?

Answer: Robert Downey Jr

Q5) Rain, snow sleet or hail are different forms of which of the following?

Answer: Precipitation

KBC Pari Match Quiz Answers Today 25th October 2022

Q1) Which of the following musical instruments is played by Ustad Amjad Ali Khan?

Answer: Sarod

Q2) Which of the following is formed by the triangular collection of sediments at the mouth of a river?

Answer: Delta

Q3) Which of the following was the first Indian to win an individual gold medal at the Olympics?

Answer: Abhinav Bindra

Q4) The ancient philosopher Socrates, hailed from which of the following countries?

Answer: Greece

Q5) Which of the following writers wrote the ‘Lord of the Rings’ trilogy?

Answer: J R R Tolkein


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: contact@trickunlimited.com

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment