KBC Quiz Answers Today 28th November 2022 – KBC Play Along Quiz

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

KBC Quiz Answers

KBC Quiz Answers 28th November 2022 Answers Is Live Now. You Can Play The KBC Quiz And Most Exciting Rewards From KBC. We Provide 100% Right KBC Quiz Answers Daily And We Are The Trusted Source Of KBC Daily Quiz Answers. “KBC Play Along Game” is a skill and knowledge based online quiz game which is being hosted and can be played on the Sony Liv app which is owned by Culver Max Entertainment Private Limited.

KBC Quiz Answers Today

KBC Conduct KBC play along every day at 9 pm to get a chance to be on the hot seat. You can Participate on KBC Quiz and Chance to win Exciting Prizes. TrickUnlimited Provide You All The Right Answer Of KBC Daily Quiz. So You Can Give All Right Answer Daily. If You Lucky You Can Win Prizes Everyday.

KBC Quiz Timings And Prizes

Quiz NameDaily KBC Quiz
KBC Quiz Time10 AM Mon-Fri
KBC Quiz Date28th November 2022
KBC Quiz PrizeDaily Cash Prize

Follow Us On

How To Play KBC Play Along Quiz:

1. First Of All Download SonlyLiv App From Google Play Store Or App Store.

2. Install & Open SonlyLiv Application and search for the KBC Quiz banner.

3. Tap on daily quiz option and play The daily Quiz And Add More Points.

photo_2022-10-23 09.14.53

4. For every correct answer you will earn 100 points, total 1000 points daily.

5. Along with daily quiz you need to play ‘KBC Play Along’ at 9 pm daily from Mon to Sat.

photo_2022-10-23 09.16.35

6. After Scoring points and If You getting ahead on the leader board You will earn exciting prizes.

photo_2022-10-23 09.22.45

** You can Search KBC Quiz Answers Today trickunlimited, KBC Quiz Answers Today trickunlimited


KBC Quiz Answers Today 28th November 2022

** If you do Not See the answers: Refresh The Page 

Daily KBC Quiz Wil be live from Monday – Friday 10 AM only

Q1) What is the capital of the god’s own country Kerala?

Answer: Thiruvananthapuram

Q2) Which among the following is not an Indian politician?

Answer: Robin Uttapha

Q3) Which is the largest groundnut producing country in the world?

Answer: China

Q4) IDFC FIRST Bank Two-Wheeler Loans offer?

Answer: All of the above

Q5) The Puna grassland ecoregion is found in which of the following continents?

Answer: South America


KBC Quiz Answers Today 24th November 2022

Q1) The Mathabhanga river is treated as an international border between which among the following countries?

Answer: India & Bangladesh

Q2) India’s first National Centre for Marine Biodiversity (NCMB) is located where?

Answer: Jamnagar

Q3) Which of the following states of India has the largest area?

Answer: Rajasthan

Q4) What is the currency of Italy?

Answer: Euro

Q5) Chilika lake, Orissa was removed from the Montreux Record in which of the following year?

Answer: 2002


KBC Quiz Answers Today 23rd November 2022

Q1) What is the currency of Saudi Arabia?

Answer: Riyal

Q2) IDFC FIRST Bank FASTag can be used for?

Answer: All of the above

Q3) About how long does it take a Styrofoam cup to decompose?

Answer: 500 years

Q4) Zebu is the official national animal of which country?

Answer: Madagascar

Q5) The winter snow-house of Eskimo is known as__.

Answer: Igloo


KBC Quiz Answers Today 21st November 2022

Q1) Who was the founder of Ottoman Empire?

Answer: Osman I

Q2) Which charge card, developed in 1950, was the first to be accepted nationally in the US?

Answer: Diner’s Club

Q3) What is the National Game of Anguilla?

Answer: Boat Racing

Q4) Which institution is related with the Green/Blue Box subsidies?

Answer: World Trade Organization

Q5) Which of the following organizations creates the topographical maps of India?

Answer: Survey Of India

 


KBC Quiz Answers Today 14th November 2022

Q1) Which of the following players won the US Open Men’s Title in 2020?

Answer: Dominic Thiem 

Q2) Which of the following cricketers has scored 14000 runs in T20 Cricket?

Answer: Chris Gayle

Q3) What kind of acid helps in converting milk into curd?

Answer: Lactic Acid

Q4) Cocoa is a term used in which of the following sports?

Answer: Judo

Q5) Who is the oldest weightlifter to win an Olympic Gold in weightlifting?

Answer: Lyu Xiaojun


KBC Quiz Answers Today 11th November 2022

Q1) According to Hindu belief who was the father of Kamsa?

Answer: King Ugrasena

Q2) Which of the following is the hardest substance on earth?

Answer: Diamond

Q3) The term “Dolphin Kick” is associated with which of the following games?

Answer: Swimming

Q4) Influential composer Wolfgang Amadeus Mozart was born in which of these countries?

Answer: Austria

Q5) Who among the following wrote the line “I find hope in the darkest of days and focus in the brightest. I do not judge the universe”?

Answer: Dalai Lama


KBC Quiz Answers Today 10th November 2022

Q1) Who broke the Olympic record to win the gold medal in women’s 200m butterfly swimming at Tokyo Olympics 2020?

Answer: Zhang Yufei

Q2) Which tool is used for measuring the torque and rotational speed (RPM) of an engine?Who was the founder of the Commonwealth Games?z

Answer: Dynamometer

Q3) Who was the founder of the Commonwealth Games?

Answer: Melville Marks Robinson

Q4) What is the national sport of Armenia?

Answer: Chess

Q5) In which decade was the first ‘The Jungle Book’ movie released in theatres?

Answer: 1960s


KBC Quiz Answers Today 8th November 2022

Q1) In which of these continents is the Amur River located?

Answer: Asia

Q2) Which team won the ICC World Test Championship 2021?

Answer: New Zealand

Q3) In which year Adolf Hitler was appointed as the Chancellor of Germany?

Answer: 1933

Q4) Who invented the Printing Press?

Answer: Johannes Gutenberg

Q5) What organization has won the FICCI India Sports Awards 2020 in the category of Best Company Promoting Sports (Public Sector)?

Answer: Air Force Sports Control Board


KBC Quiz Answers Today 4th November 2022

Q1) In which decade was the Internet brought into use for the first time?

Answer: 1960s

Q2) In which of the following countries is the official residence of the Pope situated?

Answer: Vatican City

Q3) The song ‘A Dream is a Wish Your Heart Makes’ is from which famous movie?

Answer: Cinderella

Q4) Well-known American artist Robin Williams is famous in which of these fields?

Answer: Acting

Q5) The ‘Gateway Arch’ is located in which of the following countries?

Answer: United States Of America


KBC Quiz Answers Today 3rd November 2022

Q1) In which of these countries was the ‘Flute’ invented?

Answer: Germany

Q2) Who among the following wrote the book ‘The Prince’, a political treatise?

Answer: Niccolo Machiavelli

Q3) Which of the following physicians first discovered, how blood circulates in the human body?

Answer: William Harvey

Q4) Who is called the ‘father of modern oceanography’?

Answer: Mathew Fontaine Maury

Q5) What is the unit in which the power of a lens is measured?

Answer: Dioptre


KBC Quiz Answers Today 2nd November 2022

Q1. What is the national currency of Bhutan?

Answer: Ngultrum

Q2. Calla Lily is the national flower of which of the following countries?

Answer: Ethiopia

Q3. The line “Well done is better than well said” was said by which of the following leaders?

Answer: Benjamin Franklin

Q4. In which century, did the Chinese start to use a symbol for zero?

Answer: 12th Century

Q5. What is the energy possessed by a body in motion called?

Answer: Kinetic Energy


KBC Quiz Answers Today 1st November 2022

Q1) What is the chemical compound Calcium Sulphate better known as?

Answer: Gypsum Salt

Q2) Which mathematician calculated the length of a year accurately up to the 6th digit after the decimal in the 10th century?

Answer: Omar Khayyam

Q3) Which of these associations was formed in the year 1945?

Answer: Arab League

Q4) Which of the following applications is commonly used to create presentations?

Answer: MS Powerpoint

Q5) In which direction do the roots of a plant usually grow?

Answer: Downwards


KBC Quiz Answers Today 31st October 2022

Q1) Which ice giant planet was first observed by Galileo as a fixed star in 1612?

Answer: Neptune

Q2) Which of the following trademark is an indicator of the source and quality of a product?

Answer: GI Tag

Q3) What is the formula for current as per Ohm’s law?

Answer: Voltage/Resistance

Q4) Which country lost its membership in the United Nations to communist China in 1971?

Answer: Taiwan

Q5) Who was the first mathematician to calculate the value of рi (π) to be 3.1416?

Answer: Aryabhatta


KBC Quiz Answers Today 28th October 2022

Q1) Which of the following actors plays the role of ‘Captain Jack Sparrow’ in the ‘Pirates of the Caribbean’ franchise?

Answer: Jhonny Deep

Q2) Which of the following Australian stadium played host to India’s inaugural match against Pakistan at the 2022 ICC T20 World Cup?

Answer: Melbourne Cricket Ground

Q3) Which of the following is the capital of the Indian state of Gujarat?

Answer: Gandhinagar

Q4) Which of the following was the first animal to travel to space?

Answer: Fruit Fly

Q5) Due to the movement of which type of tectonic plate America is moving away from Europe and Africa?

Answer: Constructive Plate


KBC Quiz Answers Today 27th October 2022

Q1) In the Lord of the Rings trilogy, which hobbit is given the duty to destroy the ring of power?

Answer: Frodo Baggins

Q2) The Indian cricket team won their first cricket ODI World Cup in which of these years?

Answer: 1983

Q3) Who succeeded Liz Truss as the prime minister of the United Kingdom recently?

Answer: Rishi Sunak

Q4) The nose of which of the following cartoon characters grows every time he lies?

Answer: Pinocchio

Q5) Which of the following movies featured the character named Luke Skywalker?

Answer: Star Wars


KBC Quiz Answers Today 26th October 2022

Q1) Which of the following teams won the inaugural edition of the ICC T20 World Cup held in South Africa?

Answer: India

Q2) Which of the following elements of weather is measured in degrees   Celsius?

Answer: Temperature

Q3) The highest air pressure can be experienced at which of the following places?

Answer: Sea Level

Q4) Which of the following actors plays the role of Thor in the Marvel Cinematic Universe?

Answer: Chris Hemsworth

Q5) Which of the following Tennis players (mens) is currently ranked number 1 in the ATP rankings?

Answer: Carlos Alcaraz


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: contact@trickunlimited.com

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment