Kucoin CFX Quiz Answers – Win $16 Worth CFX Coin In Kucoin

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Kucoin Conflux Quiz

Kucoin CFX Quiz Answers – Win $16 Worth CFX Coin In Kucoin


Kucoin Conflux Quiz , Kucoin CFX Quiz Answers, Kucoin CFX Quiz, Kucoin learn & Earn Quiz, Kucoin learn & Earn Quiz Answers, Kucoin CFX Quiz Answers 2022 , Kucoin Quiz Answers , Kucoin Trade & Earn Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Already Most Of You Know About CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz. Here i am back with a new Offer From Kucoin Learn & Earn Quiz. You Have To Kucoin CFX Quiz And You Can Win $16 Worth Conflux CFX Coin In Kucoin.

Kucoin CFX Quiz Answers

Participate in Kucoin learn and earn conflux network quiz and get a chance to win 100 CFX tokens worth $16 for free. This Offer Will Be Live From18th April 2022, 3:30 pm to 25th April 2022 3:30 pm (IST). KuCoin will randomly choose Any 600 lucky users and each will receive 100 CFX tokens.

Also Read: Get Upto ₹100 Worth BTC On Sign Up

Kucoin CFX Quiz Answers – Win $16 Worth CFX Coin In Kucoin

Activity Period: 18th April 2022, 3:30 pm to 25th April 2022 3:30 pm ( IST )

1. First of All If You Don’t Have Any Kucoin Account The Register a New Kucoin Account.

2.   Register / Sign Up On Kucoin And Complete KYC Verification.

3. Now visit here and register yourself for the Kucoin trade & learn campaign.

4. After registration, take the quiz here and submit your Kucoin UID & answers.

5. Now add the CFX/USDT trading pairs to your favorites list On Your Kucoin Account.

6. 600 lucky users will be randomly selected to receive 100 CFX each worth $16 Each.

Kucoin CFX Quiz Answers

Q1) What is our Consensus Model?

Answer: Hybrid PoW + PoS

Q2) Which of the following description is NOT true for Conflux eSpace? 

Answer: Token standard for Conflux eSpace is ERC

Q3) Conflux Network’s PoS staking ___ .

Answer: is only open for selected members to run a PoS node

Q4) How many Conflux Network’s pre-mine CFX are left as ecosystem incentives?

Answer: 2.4B

Q5) Which dApp supports the cross-chain of USDT from other chains to Conflux eSpace?

Answer: All of above

Q6) Which dApp supports the cross-chain of CFX from Conflux Core space to Conflux eSpace?

Answer: Cross Space

Q7) Which CIP introduces Conflux eSpace?

Answer: CIP-90

Q8) What could potentially threaten Conflux Network security in terms of the PoS side chain? 

Answer: A group with more than 67% of the Stake


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: contact@trickunlimited.com

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment