SafePal Giftbox Quiz Answers – Win $154 Worth $DEV Toekn NFTs

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

SafePal Giftbox Quiz

SafePal Giftbox Quiz Answers – Win $154 Worth $DEV Toekn NFTs


SafePal Giftbox Quiz , SafePal Giftbox Quiz Answers, SafePal learn & Earn Quiz, SafePal Giftbox learn & Earn Quiz Answers, SafePal Giftbox Quiz Answers 2022 , SafePal Quiz Answers , SafePal Learn Earn Earn Quiz Answers – Hello TrickUnlimited Readers, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Already Most Of You Know About CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz. Here i am back with a new Offer From SafePal Giftbox Quiz Answers. You Have To Participate In The SafePal Learn Earn Earn Quiz And You Can Win Win 20,000 $DEV Toekn NFTs In SafePal

SafePal Giftbox Quiz Answers

SafePal Giftbox is designed to educate and reward the loyal SafePal community members, this tutorial is a step-by-step guideline on how to learn and earn rewards in SafePal Giftbox.

SafePal cryptocurrency wallet application – Your best guardian of crypto asset SafePal cryptocurrency wallet application is a secure, easy-to-use and free application to manage cryptocurrency at your fingertips. In the SafePal application, you can store, send and receive crypto at ease, and enjoy the smooth and intuitive user experience!

Also Read: Get Upto ₹100 Worth BTC On Sign Up

SafePal Giftbox Quiz Answers – Win $154 Worth $DEV Toekn NFTs

Activity Period : – 21st April 7.30 AM To 22nd April 7.30 AM

1. First of All If You Don’t Have Any SafePal Account The Register a New SafePal Account.

2.  Install And Open The SafePal App.

3. Select Software Wallet And Set a Password.

4. Click On Create Wallet Option And Create a SafePal Wallet.

Note: Write / Note Down The Back Phrase Into a Safe Place Otherwise You Can’t Access Your SafePal Account.

5. After That You Will Be Redirected To safePal Homepage Just Tap On Play To Earn section and Click On Giftbox Option.

photo_2022-04-21 08.24.06

6. Select The First Event And Scroll Down To The Page And Tap On Quiz Option.

photo_2022-04-21 08.26.50

Note: To Complete All Tasks You Must Have To Hold Minimum $SFP Token In Safepal Wallet.

7. Answer The Quiz And Other Tasks To Win $154 Worth $DEV Token NFTs For Free.

photo_2022-04-21 08.31.56

SafePal Giftbox Quiz Answers

Q1)  Which Of The Four Function in The Game ?

Answer:  Owner, Awaken, Inhuman And Entropy

Q2)  Which Stable Coin Does Deviants’ Factions Use In Its Competitive Structure ?

Answer:  UST

Q3)  Where is the Official Store to Buy a Ready to Play Deviants’ Factions Starter Pack ?

Answer:  Knowhere.art

Q4)  How Many Cards Are there in a Deck ?

Answer: 8

Q5)  Which of the Following is not a Deviants’ Factions Card Type ?

Answer: Trap

Q6)  What Items Will You Be Able To Craft using $DEV And Other NFTs ?

Answer:  NFT Cards And Cosmetics 

Q7) How many Factions are Deviants’ Factions TCG ?

Answer: 4

Q8)  What Is the Utility of the $DEV Token ?

Answer:  All the Above

Q9)  Where can i Farm $DEV Token 

Answer:  Apollo

Q10)  Who Has Backed Deviants’ Factions  As Investor ?

Answer:  All Of The Above


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via email our E-Mail address is: contact@trickunlimited.com

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

2 thoughts on “SafePal Giftbox Quiz Answers – Win $154 Worth $DEV Toekn NFTs”

Leave a Comment