Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers – Win ₹100 Coupon Everyday

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Swiggy Instamart Players League IPL

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers – Win ₹100 Coupon Everyday


Swiggy Instamart Players League IPL, Swiggy Instamart Players League IPL Quiz, Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers, Swiggy Instamart IPL Offer, Swiggy Instamart IPL Quiz Answer –  Hello Trickunlimited Readers, Hope You Guys Enjoyed Daily Earning Offers. Here I am Back With A new Exciting Offer From Swiggy Instamart Players League IPL Quiz. You Will get Rs.100 Free Swiggy Coupon Everyday By Playing Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Game .

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz

Play the Quiz daily & Answer The all 5 questions correctly. Daily 1000 winners will Earn flat ₹100 off coupons of Swiggy Instamart. We have already published Swiggy Instamart Coupons  on our Website to get discount on Every order. Just Follow The Below Steps We Have Updated All 5 Right Answers Of The Swiggy Instamart Players League IPL Quiz.

Read More:- CoinSwitch Refer And Earn Offer

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz – Win ₹100 Coupon Everyday

1. First of All Click The Below Link To Download Swiggy App.

2. Open The App & Login using your mobile number and allow all permissions.

3. Now Set a location where Instamart is available Like Delhi , Mumbai Etc.

4.  You will see the Instamart Match Corner Banner From Homepage.

photo_2022-04-02 20.41.35

5. Scroll down The match corner Page & you will see Instamart Players League banner Tap On Play Now.

photo_2022-04-02 20.41.11

6. Here You Have To Answer All The 5 IPL Quiz with Questions.

7. If you are lucky enough You Will Get ₹100 off coupon Which will be shared in your SMS.

photo_2022-04-02 20.40.45

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 20th April ]

Question 1 – Which cricketer had the best bowling average in IPL 2008?

Answer – S. Akhtar

Question 1 – in which year did American singer Katy Perry perform at the opening ceremony of the IPL?

Answer – 2012

Question 1 – Who scored the most runs for Hyderabad in IPL 2013?

Answer – Dhawan

Question 1 – Who was awarded with the title of the Most Valued Player in IPL 2018?

Answer – Narine

Question 1 – Who was the owner of the former Gujarat team in IPL 2016-2017?

Answer – Keshav Bansal

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 19th April ]

Question 1 – Who holds the best strike rate in the ipl till 2021

Answer – Andre

Question 2 – Who has scored the most fifties in the ipl till 2021

Answer – Warner

Question 3 – Who has the best economy rate in the ipl till 2021

Answer – Rashid

Question 4 – Which player bagged the emerging player of the tournament award in ipl 2008

Answer – Shreevats

Question 5 – Jasprit bumrah has picked _ wickets in the 2021 ipl

Answer – 21

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 18th April ]

Question 1 – Kohli and _ scored an undefeated partnership of 229 in the 2016 IPL match

Answer – De Villiers

Question 2 – Who was the youngest bowler with a 5 wicket haul in the 2013 IPL

Answer – Unadkat

Question 3 – _ has own the orange cap on 3 occasions 2015,2017 and 2019

Answer – Warner

Question 4 – _ is the highest team score in ipl till 2021

Answer – 263

Question 5 – Who has bowled the most number of maiden overs in the ipl till 2021

Answer – Praveen

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 17th April ]

Question 1- The second-fastest IPL hundred of 37 deliveries was hit by

Answer – yusuf

Question 2- is the first cricketer to play 200 IPL matches for a single franchise.

Answer – kohli

Question 3- broke the record by scoring four 100s in 2016 IPL season.

Answer – kohli

Question 4- Why was the second season of IPL moved to South Africa?\

Answer – elections

Question 5-  How many overseas players can play in the starting 11 in an IPL match?

Answer – 4

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 16th April ]

Question 1 – Which player has the distinction of picking two hat-tricks in 2009?

Answer Yuvaraj

Question 2 – How many teams played in the first season of the IPL in 2008?

Answer 8

Question 3 – How many teams has Parthiv represented before IPL 2018?

Answer 6

Question 4 – In the 2017 edition of IPL who scored 38 runs in just 9 deliveries?

Answer – Morris

Question 5 – Which cricketer has lead the team to win the most number of IPL titles till 2021?

Answer – Rohit

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 15th April ]

Question 1 – Which team scored the lowest in IPL till 2021?

Answer – bangalore

Question 2 – Bangalore has scored the highest runs in a match with an astounding score of in IPL 2013?

Answer – 263

Question 3 – Who scored 102 runs from fours and sixes during his unbeaten 114 against Chennai in 2008 IPL?

Answer – Jayasuriya

Question 4 – Who is the player with the most Man of the match awards in IPL till 2021?

Answer – de Villiers

Question 5 – The 2022 edition is the ____ season in the IPL history.

Answer – 15th

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 14th April ]

Question 1 –  The player who takes the maximum number of wickets gets the an IPL tournament.

Answer – Purple cap

Question 1 –  On 18 April 2008, the first IPL century scored in the first match was by

Answer – Mccullum

Question 1 –  Which team has won the most IPLs till 2021?

Answer – Mumbai

Question 1 – Who took the first hat-trick in IPL 2009?

Answer – Rohit

Question 1 – Which part of the Decision Review System (DRS), helps in discerning between the sounds created by the bat, pads, and clothing during the run of play.

Answer – Ultra edge

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 13th April ]

Question 1 – The player who scores the maximum number of runs in TATA IPL gets

Answer – orange cap

Question 2 – Which team was earlier known as Deccan?

Answer – Hyderabad

Question 3 – Which team successfully defended its IPL title in the 2011 edition?

Answer – Chennai

Question 4 – Which year was the Decision Review System (DRS) first introduced in the IPL?

Answer – 2018

Question 5 – Which team has never won the IPL trophy?

Answer – bangalore

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 12th April ]

Question 1–  Which captain has the highest winning percentage in the history of IPL

Answer – Dhoni

Question 2 –  Who is the batsman with the most centuries till ipl 2021

Answer – Gayle

Question 3 – Which former player is the mentor if the Lucknow team in ipl 2021

Answer – Gambhir

Question 4 – Who has hit the longest ever six in the history of IPL

Answer – Morkel

Question 5 – Who was the first Zimbabwean player to participate in IPL

Answer – Taibu

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 11th April ]

Question 1 – Who holds the record for the most number of IPL runs till 2021?

Answer – kohli

Question 2 – Who won the man of the match in the IPL 2008 final?

Answer – Pathan

Question 3 – Chris Gayle smashed ____ Sixes For Bangalore in IPL 2013

Answer–17

Question 4 – Who was the captain of Mumbai in IPL 2012?

Answer– Harbhajan

Question 5 – What has been the highest successful run chase in the history of the IPL?

Answer– 200

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 10th April ]

Question 1 – Which wicket keeper has the most number of dismissals in the history of IPL

Answer – Dhoni

Question 1 – Mr nags is played by which celebrity

Answer – Danish

Question 1 – Who won the purple cap in the ipl 2021

Answer – Harshal

Question 1 – Who is the organizer of the tata ipl tournament

Answer – BCCI

Question 1 – The orange cap is given to the player with Ml?

Answer – Most runs scored

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 9th April ]

Question 1 –  Which team has won the most IPL matches?

Answer – Mumbai

Question 2 –  Which cricketer has won the most number of IPL titles till 2021?

Answer – Rohit

Question 3 –  Who scored the first century in IPL 2008?

Answer – McCullum

Question 4 –  Who scored the most number of hat-tricks in the history of IPL?

Answer – Amit

Question 5 –  Which Punjabi singer was the brand ambassador for Punjab in IPL 2008?

Answer – Daler

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 8th April ]

Question 1 –  How many finals has Dhoni played in the IPL till 2021?

Answer – 7

Question 2 – Which team holds the record for the highest total in IPL till 2021?

Answer – Bangalore

Question 3 – Who holds the record of most sixes in the history of IPL?

Answer – Gayle

Question 4 – The venue for the IPL 2020 season was moved due to the COVID-19 pandemic and the matches were played in ?

Answer – United arab Emirates

Question 15- Who is the first batsman to score 5000 runs in the IPL?

Answer – Raina

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 7th April ]

Question 1 – Which batsman holds the record of the highest individual score in the history of IPL

Answer  – Gayle

Question 2 – Which bowler has taken the most wickets in the history of IPL

Answer – Malinga

Question 3 – What is the lowest score recorded in an ipl match

Answer – 49

Question 4 – Who won the man of the tournament award in ipl 2010?

Answer – Sachin

Question 5 – Who holds the record of hitting the most fours in the history of IPL

Answer – Shikhar

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 6th April ]

Question 1 – Can I subscribe to Amazon Prime Video Channels on primevideo.com?

Answer  – Yes

Question 2 – We’ll make you an offer you can’t refuse. Watch The Father on _____ with Amazon Prime Video Channels.

Answer  – Lions Gate play

Question 3 – Which Amazon Prime Video Channel should you add to watch award-winning short films?

Answer  – Shorts tv

Question 4 – You can now watch Queen Elizabeth’s biography on which Amazon Prime Video Channel?

Answer – Docubay

Question 5 – Malcolm X features which superstar? Add Lionsgate Play on Amazon Prime Video Channels to find out.

Answer  – Denzel Washington

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 5th April ] 

Question 1 – Between which two teams was the first ever IPL match played in 2008?

Answer – Bangalore & Kolkata

Question 2 – How many times has Chennai won the IPL till 2021?

Answer – 4

Question 3 – Who bats first in TATA IPL super over?

Answer – Team that batted second

Question 4 – Which of these cricketers has NOT won the Purple Cap in the IPL till 2021?

Answer  – Narine

Question 5 – Who was the winner of the Orange Cap of 2017 IPL?

Answer – Warner

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 4th April ] 

Question 1 – Who composed the anthem korbo korbo jeetbo

Answer  – Vishal shekhar

Question 2 – Who was the player of the series in ipl 2014

Answer  – Maxwell

Question 3 – How many teams played in the first edition of IPL in 2008

Answer – 8

Question 4 – Which cricketer scored four hundreds in ipl 2016

Answer  – Virat Kohli

Question 5 – Who bowled the first maiden over in IPL 2008?

Answer – McGrath

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 3rd April ]

Question 1 – Who is the first cricketer to play 200 IPL matches?

Answer – Dhoni

Question 2 – Who took the first hat-trick in IPL?

Answer – Balaji

Question 3 – In which year did the IPL introduce the Most Valuable Player award?

Answer – 2013

Question 4 – Who has taken the most catches in IPL till 2021?

Answer  – Raina

Question 5 – Who was the first overseas player to captain Delhi?

Answer – Hopes

Swiggy Instamart Players League IPL Quiz Answers [ 2nd April ] 

Question 1 – Who won the Perfect Catch award in IPL 2020?

Answer – Du plessis

Question 2 – Which team has the record of the lowest team total till ipl 2021

Answer – Bangalore

Question 3 – Which company is the title sponsor for ipl 2022

Answer – Tata

Question 4 – Which is the first team to win 100 matches in the ipl

Answer  – Mumbai

Question 5 – Which team topped the points table in ipl 2021

Answer  – Delhi

Terms & Conditions

  • 1000 lucky winners will win Instamart coupons every day
  • Instamart coupons will be worth Rs 100. Winners can redeem it on orders above Rs 399
  • The coupon will be shared with the winners within 2 working days
  • The coupon will be valid for 7 days and is applicable on Instamart orders only
  • The rewards will be communicated via PN/SMS
  • By answering all the questions correctly, the user will get an opportunity to be a part of the Lucky Draw
  • Lucky winners will be selected by Swiggy and the decision made will be final and
    binding

*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment