Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers – Win ₹200 WRX tokens For Free

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants
Sharing Is Caring ❤️

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers – Win ₹200 WRX tokens For Free


WazirX P2P Learn & Earn Offer, Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers, WazirX New Users P2P Learn & Earn Tokens Offer,  free WRX tokens , WazirX P2P Learn & Earn Quiz, Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answer  – Hello Friends, Hope You Guys Doing Well Now A Day. Last Time Lots of Users Looted From WazirX Sand Tokens Offer. Here I Am Back With Another Offer From Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers. If solve the 10 question in 1 attempt & you will be eligible to win ₹200 worth WRX tokens for Free.

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers

If crypto trading is on your mind this season, the easiest way to do so is here! WazirX P2P (peer-to-peer) helps investors instantly convert their Fiat to Crypto (and vice versa). This is absolutely free and is available 24×7 while being safe and legal! Simply put, P2P trading works like – ​​ you buy a coffee mug from your favorite local store by paying for it directly in cash.

Also Read: CoinSwitch Refer And Earn

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz

1. First Of All Click The Below Link And Create A New WazirX Account Or If You Already Have Then Skip This Part.

2. Now Verify Your KYC & Bank Details On Newly Created WazirX Account.

How To Join P2P Learn & Earn contest ?

Step 1: Click The Link To Join The Wazirx learn & earn P2P quiz page.

Step 2: Watch the video embedded below and read the supporting blogs for more clarity.

Step 3: Answer the easy 10 questions.

Step 4: Add your WazirX registered Email ID & Referral Code. 

Step 6: Once you’re done with the quiz Make your first P2P trade.

Wazirx P2P Learn & Earn Quiz Answers

Q1) P2P stands for

Answer: Peer to peer

Q2) In P2P, which stablecoin helps in keeping transactions simple and ensures high liquidity on WazirX?

Answer: USDT

Q3) Who can use the upgraded P2P feature on WazirX?

Answer: Users with Indian KYC

Q4) When can you see the seller’s bank details while trading in P2P?

Answer: As soon as I click on ‘buy’

Q5) What are the benefits of P2P trading?

Answer: All of the above

Q6) Do you need to pay any fees for using WazirX P2P?

Answer: No

Q7) Being a seller/ buyer, what if you don’t want to be auto-matched?

Answer: You can use the XID of your preferred seller/buyer

Q8) How many P2P transactions you can have on a daily basis?

Answer: Unlimited; until the bank has no issues

Q9) In case, the payment is canceled, but the payment status shows “processing”. What should you do, immediately?

Answer: Immediately reach out to the support team

Q10) What is the best time to trade via P2P?

Answer: Anytime, 24*7


Terms and Conditions 

  • Only KYC-verified users are eligible for a reward.
  • Only first-time P2P traders are eligible for a reward.
  • Rewards are limited and will be distributed randomly. Users are eligible for the reward after completing the quiz and a P2P trade between 21 June 2022, 02:00 PM IST – 28 June 2022, 02:00 PM IST.
  • Rewards will only be distributed to those random learners who have passed the quiz.
  • For the entire giveaway, the WRX price will be considered at $0.21, i.e., ₹16.37, and all prizes will be distributed by 30 June 2022.
  • WazirX has no obligation for payment of any tax in conjunction with the distribution or use of any reward.

Risk Warning: Crypto trading is subject to high market risk. Please ensure that you undertake sufficient risk assessment when trading newly listed tokens, as they are often subject to high price volatility. WazirX will make best efforts to choose high-quality coins but will not be responsible for your trading losses. 


*If you facing any problem and need any help then comment below or contact us via Telegram – Contact Now

For Instant Updates Join Us On Telegram Channel & Follow Us On Facebook


Sharing Is Caring ❤️
Join Telegram Channel and get instant Loot alerts11660 participants

Hey Sourav This Side, The Owner of TrickUnlimited Blog. I am pursuing B-Tech degree in Electrical Engineering. I love to do blogging and I am part-time blogger with Over 5 years experience.

Leave a Comment